perjantai 27. syyskuuta 2013

Lisää vitsejä

                       


Pikku-Kalle ajoi pyörällä korttelia ympäri ja äiti katseli portailta. Ensin Pikku-Kalle huusi: ¨Katso äiti, minä osaan ajaa vain yhdellä jalalla¨. Toisella kierroksella Pikku-Kalle huusi: ¨Katso äiti, minä osaan ajaa yhdellä kädellä!¨. Kolmannella kierroksella Pikku-Kalle huusi: ¨Katfo äiti ilman hampaita.¨


Ruotsalainen pienkone lenteli Tukholman ympärillä. Yhtäkkiä se tippui hautausmaalle. Seuraavan päivän uutisissa sanottiin että pienkone tippui hautausmaalle ja on löydetty yli 10000 uhria.



Pikku-Kalle tuli koulusta ja sanoi: -Isä! Isä! Opin koulussa monta uutta sanaa! -No oliko teillä äidinkieltä? isä kysyi. Ei, vaan opettaja kompastui kynnykseen. Pikku-Kalle vastasi.

 
 
Pikku-Kalle meni nakkikioskille, ja tilasi nakkisämpylän. Myyjä kysyi, että tuleeko kaikki mausteet. Pikku-Kalle vastasi: jätetään vähän muillekin.



Pikku-Kalle oli saanut paidan, jossa oli laivan kuva. Pikku-Kalle puki paidan päälleen ja esitteli sitä kaikille: Katsokaa mulla on aluspaita.


Pikku-Kallelta kysyttiin mikä hänestä tulee isona. Pikku-Kalle vastasi: ¨Automaatti, koska se ei tee mitään se vain saa rahaa.¨


Sami Frantsi 6B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti